Facebook

Beoordelingen van Wok de Molen Malden

Recente recensies van Wok de Molen Malden

5 sterren na 459 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk - ruim voldoende en makkelijk online te bestellen. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit, smaak uitstekend! Zeer ruime porties. Enige minpuntje: Had gevraagd om de bestelling rond 17.15 uur te bezorgen bij mijn ouders op hoge leeftijd, helaas kwam het pas om 18.00 uur.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was goed, echter zaten de 8 mini loempia’s die bij het maandmenu horen niet bij de bestelling. Later nog geprobeerd te bellen (21.15) maar werd niet opgenomen. We hebben nog flink wat over en eten dit morgen op. Graag zouden we de loempia’s morgen alsnog even bezorgd krijgen. Nog fijner zou het zijn als we ipv de loempia’s een Chinese tomatensoep mogen ontvangen, daar morgen een deel van gezin al om 16 uur moet eten en de rest pas na 18 uur! Is makkelijker op te warmen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker maar kroepoek vergeten ,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten, goed warm en klaar binnen de beloofde tijd.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Netjes op tijd en heerlijk warm!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit gunstig geprijsd. Mooi op tijd is je telefonische bestelling klaar. Zeer aan te bevelen.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en genoeg om er twee dagen van te eten. Ook de bezorger was er op de afgesproken tijd. Prima dus!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en lekker!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Had een bestelling geplaatst via de site, was iets vergeten te bestellen dus even gebeld. Werd vriendelijk geholpen en was geen enkel probleem om het toe te voegen aan de bestelling. Eten is altijd lekker en bezorging ook altijd snel en vriendelijk!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en snel gebracht.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en nog eens super Goede bezorging en snel en voldoende Echt waar voor je geld Heerlijk gegeten Echte aanrader

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 15 min. Later. Soep was vies, leek wel een dikke rode saus. De rest smaakte zoals altijd lekker.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en het is voor herhaling vatbaar personeel is erg vriendelijk en het word netjes optijd bezorgd

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal heerlijk! Snelle levering, leuke en spontane bezorger, heet eten, lekker eten en nog over voor de volgende dag, dus morgen kunnen we weer genieten 💕

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Goede kwaliteit. Gevarieerde menus en grote porties.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er goed uit en was erg lekker. Dank U wel

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles klopte.. 🔝

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal super op tijd en vers gemaakt. Bestellen vaker. Vandaag was het denk ik erg druk, duurde erg lang en sommige dingen van de bestelling waren koud en taai. Zijn we zeker niet gewend.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en zoals altijd erg lekker!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Later dan afgesproken. De tomatensoep was goed van smaak maar er zat totaal geen vulling in. Ik miste de kip, prei enz. In de soep.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goede kwaliteit

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo. Het eten was weer goed zoals verwacht en ook de bezorging ging prima. Wanneer mag ik weer bij jou binnen eten meneertje Wong? Geintje. Ik hoop dat we snel weer een tafeltje binnen kunnen reserveren.Is voor ons leuk maar voor jullie nog beter. Tot een volgende keer. Groetjes Frank Giesen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en op tijd. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker alleen jammer dat de soep niet warm was en het eten ook niet.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals altijd! Kan niet wachten tot we weer kunnen uiteten bij jullie, tot de volgende

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima op tijd en lekker warm!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke x Weer Lekker eten en goede service. Hopelijk mogen we ook weer snel in het restaurant komen eten maar voor nu genieten we thuis van de lekkere sushi en menu’s. Thuis laten bezorgen of afhalen gaat beide lekker snel.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl kip en zalm waren erg lekker en vers!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker. bezorging altijd snel

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel en het was nog goed te eten ook. Een dikke plus.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat we gewend waren. Koe lu kai was veel minder dan normaal, hier hebben we ook voor gebeld. Daarnaast zat er erg weinig groente in de bami en bij de babi pangang zaten zo’n harde taaie stukjes dat je ze amper kon kauwen. Erg jammer, want normaal gesproken zijn we super fan van jullie en bestellen we vaak! De bestelling kwam overigens wel rond de tijd die aangegeven was (5minuutjes later, maar dat is niet erg natuurlijk).

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten opgehaald ..was prima en lekker warm! Voor herhaling vatbaar!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie was keurig op tijd de verkeerde bestelling bezorgd. Na één telefoontje stond na 5 minuten de dame weer voor de deur om te wisselen. Jammer dat de Babi pangang droog was en te hard. De nasi was eigenlijk rijst met hier en daar een doperwtje. De rest was goed, lekker en voldoende. Hopelijk volgende keer weer beter.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling vatbaar, was lekker.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd 20 minuten te vroeg gebracht. De vraag :was bezorgen om 18.00 uur Om 17.40 uur werd het al afgeleverd

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat iDeal niet gratis is Goede service

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, heel smakelijk en ruim voldoende. Vriendelijke meneer.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er stond bezorging 17.30 uur, na om 17.55 uur te hebben gebeld, werd het nog zeker 8 minuten later bezorgd. De bestelling was om 14.50 geplaatst. Tussendoor werd de bezorgtijd niet aangepast dus ga je ervan uit dat 17.30 uur klopt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten en super snelle bezorging.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten ,voor herhaling vatbaar,top service

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk en netjes op tijd bezorgd voor een nette prijs. De sushi is van superieure kwaliteit en het wokmenu was lekker goed gevuld. Een absolute aanrader.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op camping. Netjes gebeld op telefoon. Poké bowl salade zalm was heerlijk. De gewokte gerechten waren uitstekend. Ondanks bezorging was de maaltijd zo warm dat je er nog aan zou kunnen branden. Sushi was ook heerlijk. De mini loempia’s waren heerlijk van smaak, maar door de bezorging (wat je zou kunnen verwachten) minder warm. Alles bij elkaar een uitstekende maaltijd wat voor ons voor herhaling vatbaar was. Een aanrader!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, netjes op tijd bezorgd.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

frites is taai en en zompig, ook niet warm. Jammer. rest van goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten rook smerig, was daardoor niet te eten. Was wok naar keuze maar leek al lang geleden bereid te zijn. De mini loempia's waren koud. Bezorging pas een uur na bestellen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat geen bericht er over gehad dat de tijd niet haalbaar was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami en Mihoen waren ondermaats, er zat geen vlees in de bami en beetje in de mihoen. Spaarzaam omeletstukjes en wat prei. De loempia was goed gevuld, maar lauw en zompig. Bezorging was klokslag 18.30, dat dan weer wel.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, goede kwaliteit. Website zou iets beter kunnen met name informatie of een gerecht vegetarisch is of niet.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer te vreden, het werd op tijd gebracht en was ook nog warm ook. Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lekker alleen was het eten lauw bezorg.. de mini loempia's druip de vet uit en een andere samenstelling maand menu zal ook wel fijn zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vooral de pekingeend is erg lekker. De bami is neutraal van smaak en past daardoor goed bij andere gerechten. Ik zou hem zelf niet los eten. Het eten werd 20 minuten later bezorgd dan dat in de mail werd aangegeven maar op de site stond dat het dan ook de drukste tijd van de avond was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en altijd lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Babi pangang was super!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de aangegeven tijd én warm bezorgd, portie grootte ruim voldoende, goed van smaak (wokgerechten). Lekker gegeten!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, snelle service en eten was lekker en warm toen het werd gebracht.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk eten zoals altijd!!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Jammer dat je niet zelf de groenten kon kiezen. Want nu zat er veel paprika bij wat mijn darmen niet goed kunnen verdragen. En er had meer ketjap smaak aan mogen zitten, dus smaakte wat minder goed dan in restaurant zelf. Als jullie weer open zijn komen we snel weer langs.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good ordering Website, quick delivery and good food. Thanks !

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weet super

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging wat een service. Bedankt hoor. Het eten was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten ! Snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een bepaalde tijd doorgegeven maar het kwam te vroeg en was helaas niet echt warm. Vorige keer was het ook aan de vroege kant, maar was het lekker warm. Wel lekker

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een vol uur te laat bezorgd. Na 20 minuten heb ik gebeld en zou het er ieder moment zijn. Daarna heeft het dus nog 40 minuten geduurd. Dat was te merken aan de kwaliteit - het eten was koud en de loempias zacht. Hier bestel ik niet meer.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral sushi en beef!! Prima verzorgd en bezorgd.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is correct geleverd. Ook met het speciale verzoek. En het was heerlijk!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en thuisbezorgd, top

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging mooi op tijd. Hebben heerlijk gegeten.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

we hebben heerlijk van de chinese rijsttafel gegeten, weer erg lekker, zelfs nog over dat mijn schoonmoeder nog maaltje heeft morgen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is al een e mail weg .van de klachten die ik nu had info@wokdemolen.nl Ik hoop dat jullie die ook lezen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk gegeten 👍👍

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd top👍

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Poke a bowl zalm is een aanrader!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en op tijd geleverd. Bijzonder lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker! En snel geleverd!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, en keurig op tijd bezorgt

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker. We hadden gekozen voor zeer pittig en dat was het ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk maar ik miste de champignons bij de stel uw wok samen zonder groente maar wel met champignons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel Chinees eten als sushi en pokebowl bestellen wij bij de Wok en het is altijd heerlijk en meer dan genoeg

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bowl was opzicht ok, maar wij hebben aangevraagd zonder wakame (gezin dat wij allergisch zijn op deze) en wij hebben met gekregen. Dus wij moesten bijde pokken bowlen weggooien. Dat was echt zonde. Daardoor kunnen wij alleen een ster geven.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het maandmenu/combi-menu. Bijzonder smaakvol en kwalitatief goed. Kleine kanttekening: precies op de afgesproken tijd opgehaald, maar het was echt niet warm genoeg.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goed gegeten. Het was ook perfect op tijd klaar.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snelle bezorging, echte aanrader, voor herhaling vatbaar!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top! Van online bestellen tot bezorgen. 1 tip: noteer bij Chinese rijsttafel voor hoeveel personen dit ongeveer is. Dit staat er nu niet bij op bestelformulier.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel en erg lekker

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had voor het eerst poke shrimp het was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot, warm én smakelijk, kortom voor herhaling vatbaar! Na tip van de buren voor de eerste keer besteld: 2 verschillende wokgerechten en wat sushi. Beide wokgerechten waren smakelijk, portiegrootte ruim voldoende, vlees mals en groente vers. Bovendien waren deze gerechten écht warm bij levering, dat maken we wel eens anders mee. Op de sushi valt niks aan te merken, gewoon prima.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima heerlijk gesmuld van onze maaltijd

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en snelle vriendelijke service

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en helemaal op tijd! Aanrader!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ik was er op het afgesproken tijdstip, eten stond al klaar in een (warmhoud?) box. Het eten leek iets van zijn warmte verloren te hebben, anders waren het 5 sterren geweest!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en nog goed warm het is voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed e precies op de afhaaltijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Service en kwaliteit is prima. En werken netjes op tijd.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten! Sneller bezorgd dan gedacht! Top

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en van goede kwaliteit

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede service

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een maaltijd samengesteld en besteld bestaande uit voornamelijk kleine hapjes uit de bijgerechtenkaart. Dat beviel prima. Perfect op tijd gebracht.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom.....keurig bezorgd én heeeerlijk

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het recept foe yong hai is gewijzigd. Géén verbetering. Jammer.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Chinese rijsttafel en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en ruim voldoende heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super,mooi op tijd bezorgd.zeker weer voor herhaling vatbaar.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende! De bestelling verliep vlot

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, we hebben genoten. Prima kwaliteit.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmmmmmmmmmmmmmm

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker eten! Al vaker besteld hier en altijd lekker. Echte aanrader!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service Stipt op tijd klaar Top kwaliteit

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg druk en ik belde met vraag. Keurig te woord gestaan en me verteld dat het wel lang kon duren ivm drukte (valentijnsdag) later nogmaals gebeld en bestlling online doorgegeven. Ze hebben het super meedenkend zo snel mogelijk gebracht , een stuk eerder dan ik verwacht had. Het eten was lekker, de black tiger gamba's helemaal! We bestellen hier met enige regelmaat, altijd prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De suchi was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, eten was goed warm en ook lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was simpel om het eten te bestellen. En het smaakte weer voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Herlijk, precies volgens omschrijving. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect op tijd bezorgd... Door zeer vriendelijke bezorger.... Eten was prima op de gebakken banaan na...die was niet goed helaas zeer licht v kleur en de smaak was vreemd... Helaas dus het toetje ging in de bak.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd bezorgd

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger/eigenaar is door weer en wind gekomen! Zat vast in de sneeuw, maar no worries, het eten is toch lekkerder opgewarmd. Smaakte prima.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat de tjap tjoi er niet bij. Wel betaald maar niet ontvangen

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten en snelle service. Grote porties voor kleine prijs

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke wok, goed heet afgeleverd. Niet te veel saus,, veel groente en garnalen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, het was heerlijk

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, op tijd bezorgd en alles was heerlijk en heel goed warm.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en goed

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer verrukkelijk gegeten. Konden voor ieder van ons precies vinden waar we zin in hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Prima ervaring👍

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeft goed gesmaakt. we komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

vroeg om de saus apart van de babipang bij de bestelling en ook bij het ophalen maar zat toch door elkaar heen en de "de driehoekjes" waren niet warm is nu 2e keer

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijk site, goed bezorgd door de vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten! We hopen tot snel in het restaurant!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, absoluut redelijk minimaal bestelbedrag en snel corona proof bezorgd. Perfect!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd besteld, en de schotel lijkt zelfs goed op de foto op de website. Maar waarom je voor de bezorging (ik woon minder dan 100 m van die lui vandaan) van 1 schaaltje meteen weer een heel web-formulier moet invullen ontgaat me.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas het eten was prima op tijd maar het is jammer dat het bijna koud was,verder was het lekker sorry.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk👍

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker smaakvol eten. Op afgesproken tijd bezorgd.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

In tegenstelling met de voorgaande bestellingen vond ik de babipangang en kulikai zeer tegenvallen qua smaak en versheid.De bijbestelde loempia s waren goed van smaak maar leek of minder vleesvulling gebruikt was. Al met al jammer,ben nl normaal altijd erg tevreden over jullie leveringen.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed, vers eten. Top gewoon!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi op tijd!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over het eten én de vriendelijke bezorging

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. Gerechten zijn bij bezorging nog heel warm.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top heerlijk gegeten voor mijn verjaardag en aardig presentje van de zaak Bedankt weer voor heerlijk eten en goede service

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk alleen jammer dat er toch champignons in zaten terwijl ik dit wel had vermeld

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker en snel geleverd enige minpuntje je blijft smullen

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijk en correct.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Makkelijk online bestellen.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben heel tevreden erover, goed te eten

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk eten. Geleverd op aangekondigde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk,alles was goed warm,alles was goed verpakt. We hebben heerlijk gegeten. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was stipt op tijd klaar. Vriendelijke mensen. Leuke prijs en de hoeveelheid is meer dan voldoende! Al met al zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten; altijd binnen de afgesproken tijd en warm bezorgd door vriendelijke bezorgers. Prijs/kwaliteit heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten vanavond. Alleen hebben wij ipv babi pangang foe yong hai gekregen bij de bami. Ook de bezorging verliep goed. Helemaal op tijd. Groet Rita

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmmmmmmmmmm en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was nog lekker warm ondanks dat het van Malden moest komen toppie

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch. Alles heerlijk vers en smakelijk.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk eten en goed warm!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig en ben zeer tevreden. Ik vind het veeeeel lekkerder dan bij de "gewone" chinees. De smaak van wokken is toch lekkerder. Wel hoop ik snel weer eens met mijn familie aan tafel te kunnen bij De wok Malden. Lekker zelf weer wokken!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Netjes op tijd en heel erg goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch eten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd, goed warm en lekker eten zoals altijd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en het menu was meer dan voldoende! We eten er morgen nog van.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd en het eten was super lekker.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk! Kunnen dit zeker aanraden!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Precies de afgesproken tijd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van zeer goede kwaliteit. En een goede prijs. Zeer nette bezorger. En netjes op tijd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben enorm genoten van de heerlijke smaken en de ruime hoeveelheid. We gaan in het nw jaar vast en zeker weer online bestellen. Groet Fam Westerdijk

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestelling geplaatst , en werd netjes op tijd bezorgd. Gratis boven de 30 euro. En zoals we van wok de molen gewend zijn, zeer goed van kwaliteit, en geen te kort aan eten. We hopen dat het restaurant i.v.m corona snel weer open mag, wat dit zeer goede restaurant mag zeker niet door corona verloren gaan, In deze moeilijke tijd. En wij wensen daarom wok de molen ,veel tevreden klanten toe. En een gezond 2021.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima restaurant/afhaallocatie. Eten is smakelijk en ziet er goed uit. Personeel is vriendelijk.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk 2 dagen van te voren besteld en op 1e kerstdag keurig op tijd bezorgd ! En het eten was weer voortreffelijk, goed op temperatuur en echt super kwaliteit. Puur genoten van ons kerstmaal !! Ik beveel Wok de Molen absoluut aan !!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed en lekker

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten fijne kerst

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, warm, heerlijk en een ruime hoeveelheid.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en alles klopte. Goede kwaliteit. De friet was een beetje slap, wat gaatjes in de zak prikken met een prikker kan het probleem verhelpen.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gerechten. Heerlijk

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was héérlijk & compleet!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk diner besteld. Snel en goed warm thuis bezorgd. Nette service en lekker eten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk en sneller bezorgd dan ik verwacht had

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, dat keurig compleet en op tijd thuis werd afgeleverd. En is nog sponsor bij sv Juliana'31 ook! dus bestellen maar ;)

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en zag er goed uit. Aaanrader.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een tip maar dat had ik ze al doorgegeven de bakjes niet leveren in een plastick tas maar papieren zak in het kader van minder plastick en het milieu voor die tas moet men 1 cent betalen maar je hebt niks aan dat tasje je eten wordt aan de deur afgeleverd dus hebt geen plastick tas nodig

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime hoeveelheid en keurig op tijd bezorgd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker...en de bezorging was keurig.... Beetje jammer dat de bestelling alleen niet klopte....het werd wel keurig nageleverd. Het is jammer dat ik nou al 2x een niet goed geleverde bestelling heb gehad. Maar verders prima

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. Snelle levering en het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect! De kwaliteit van het eten sowieso en het vriendelijke personeel ook. Dit keer voor de eerste keer online besteld. Dat gaan we voortaan altijd doen. Super makkelijk!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De producten altijd goed en lekker. Bezorging prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en genoeg👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd bezorgd.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, kreeg waar voor je geld. 2x samengestelde wok besteld en hij zat helemaal vol met eten. Echt top! Goede service erg lekker.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet lekker vet vlees en de tjaptjoi bevatte weinig groente nasi leek nergens op met mais en smakeloos. niet voor herhaling vatbaar

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit,bezorgen ook op afgesproken tijd... perfect!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten voor goede prijs. Pokebowl had wat mij betreft iets meer zalm in gemogen maar daar is de prijs dan ook na. Zeker voor Herhaling vatbaar

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar niet helemaal volgens bestelling. We hadden 2x nasi en 1x bami besteld en ontvingen 1x nasi en 2x bami.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op de juiste temperatuur. Bezorging was prima. We hebben ook erg vd sushi genoten. Gaan we zeker vaker bestellen.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was druk en dat was te merken. Ij heb om 18.00 uur mijn bestelling gedaan en om 20.00 uur kwam het eten. Best wel laat. De loempia was aan de zijkanten zwart en korst was slap. De rest was wel lekker. Kip/kerrie en Kip/ketjap. Waarschijnlijk hebben zij deze drukte niet verwacht op woensdag en was er te weinig personeel. Erg jammer

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 10nov ook een bestelling gedaan en die was heel erg warm toen we thuis kwamen we wonen in cuijk dus dat is 15min rijden maar vandaag was het eten niet zo warm erg jammer maar het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online besteld en betaald, volop keuze. Stond klaar toen ik kwam halen. De loempiaatjes werden netjes nagebracht aan huis. Eten was warm en smakelijk; zelfs nog wat over. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel goed, toppers0

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super 5 sterren

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten islekker bezorging ruim op tijd en vriendelijk

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, prima op tijd.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer lekker. Het is wachten dat ze weer open gaan om daar weer te gaan wokken.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk. Zoals we gewend zijn van Wok de Molen! Royale porties. lekker warm en prima van smaak.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalen beetje bakken iets krokanter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het heeft goed gesmaakt. Zoals verwacht. Alleen minder gezellig. We wensen lowie en zijn medewerkers veel sterkte toe en hopen volgend jaar weer gewoon binnen aan een tafel te kunnen zitten. Vriendelijke groet Silvia en Frank Giesen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten! Doen dit zeker vaker!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en smakelijk j.. En de prijs niet hoog.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, grote porties. Lekker gegeten

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alltijd lekker!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, was heerlijk en meer dan voldoende

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heel lekker gegeten. Royale porties. Voor herhaling vatbaar. Aanrader!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het restaurant niet open is, maar afhalen is dan een goed alternatief. Kwaliteit is zoals we gewend zijn van de Wok.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nassi is eigenlijk witte rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. 5 sterren verdiend. Het smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Combinatiemenu was naar verwachting. De bami was wat karig, maar alles smaakte goed. Netjes bezorgd en bijna op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super gegeten het was erg vers klaar gemaakt zeker het vlees erg mals en groenten lekkernogvknapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk lekker eten. Voldoet aan verwachting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle en nette bezorging mijn dochter en ik hebben genoten alles was lekker en mooi op temperatuur

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Goede service. Snelle levering. Ik hoop wel dat wij binnenkort weer gewoon naar het restaurant kunnen. Ze waren helaas 1x nasi vergeten maar dat krijg ik bij mijn volgende bestelling weer terug. Zeer goede service!!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goed gevarieerd Aziatische afhaalmenu gehad. Was een erg aangename verrassing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel goed die leker eeten we gaan weer topie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer dat we gebruik maakten van het afhalen. We hadden teveel besteld maar was lekker. Zalm was en garnalenspies was wel te hard door gebakken.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was mooi op tijd klaar en heerlijk. Enig punt kritiek is dat het wat te zout was.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heerlijk gegeten van het maandmenu. Het werd keurig op tijd bezorgd, met de nodige afstand. Voor herhaling vatbaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hoge kwaliteit en nog goed warm eten bij bezorgen. Divers menu en ruime porties. Absoluut een aanrader.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes bezorgd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, heel uitgebreid en zeer smaakvol. Wat echter wel erg tegenviel is dat de bezorger drie kwartier later kwam dan de oorspronkelijke bezorgtijd! Dat moet echt beter!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw qua temperatuur. De mini loempia’s8 st ontbraken en de Cha sieuw zat totaal geen smaak aan. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebbe meer als 2 uur op ons eten moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Had sushibox besteld , bestelling was dik in orde. Sushi het smaakte, niks bijzonders en te koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker, en precies op aangegeven tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goede kwaliteit. Bezorging 'zo spoedig mogelijk' bleek ruim een uur later te zijn. Dat was later dan onze planning maar was verder geen probleem. Wel vreemd dat je iDEAL transactiekosten moet betalen. Maar we gaan hier zeker vaker bestellen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, én weer netjes op tijd. Tot de volgende keer.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk eten, was nog heet na bezorging, top dus !

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 normale nasi besteld en 1 nasi goreng. We kregen twee normale nasi en volgens hun was nasi en nasi goreng hetzelfde. Extra 5,50 moeten bij betalen. Ga niet meer bestellen dus

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer laten thuisbezorgen via Wok Malden. Mooi op tijd, nog lekker warm. Eten was prima verzorgd. Sushi was ook heerlijk. Aanrader!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde is perfect geleverd. Ook op de geeenste tijd. Kwaliteit voedsel was prima. Hoeveelheid zeer goed.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Goede service

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel beter de kleine lettertjes lezen ivm verzoek om vegetarisch eten. Maar het eten is verder geweldig lekker.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service, snelle levering, verse maaltijden. Kortom TOP!!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en was nog vers/warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en stond keurig op tijd klaar om opgehaald te worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer heb ik het eten opgehaald het was toen heerlijk. Nu laten bezorgen en dat was beduidend minder, misschien te lang onderweg geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was van mindere kwaliteit dan de vorige keer en de soep was vrij flauw (weinig smaak).

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm, eten in orde.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een goede wok. Niks op aantemerken

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd een aanrader, gaan we zeer zeker vaker doen

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

we vonden dat er wel meer smaak an mocht zijn en de kroepoek was taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

zowel ik als mijn vriend hebben beide veel last van onze maag gehad na het eten. En voelen ons er niet helemaal lekker bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker warm en goed. bezorging ruim op tijd van de tijd die aangegeven is.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed erg goed

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was als voorheen heerlijk. Goede kwalitiet en perfecte service.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Dit gaan we vaker doen. Grote porties.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam precies op tijd. De peking eend was heerlijk. De ossenhaas was ook heerlijk. Alleen de bami was niet zoals we gewend zijn. Alleen mie met af en toe een klein stukje groente.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer zeer lekker en op tijd bezorgd.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

we komen graag bij de Moleb en zijn normaal tevreden. Wilde niet koken dus maar een keer halen. Helaas niet helemaal goed gegaan. Miste een gerecht maar ze hebben dat dubbel en dwars gecompenseerd met 2 extra gerechten te geven. Super service. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede service, makkelijk bestel Site en snelle bezorging, een aanrader voor als je lekker wil eten

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Super

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Onze vega nasi een bami waren wat mild voor onze smaak, maar prima.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima Chinese rijsttafel besteld, was erg ruime hoeveelheid dus eten er 2 dagen van. Thuisbezorging was extreem snel, 15 min voor de aangegeven tijd!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden het erg lekker en zeer goed

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, verse smaak en snelste bezorging ooit! Binnen 6min. Altijd tevreden klant dit is mijn vaste plek geworden om Aziatisch eten te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd mijn inziens iets te vroeg afgeleverd. Wat jammer was want de laatste eters kwamen pas half uur later. Des al niet te min smaakte het prima en was er meer dan genoeg. Verder had ik nog een opmerking gezet op het bestelformulier waar ik geen antwoord op heb gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de afstand (camping Bij Ons) keurig op tijd, goed warm, en heel erg lekker!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer worden de opmerkingen niet gelezen of niet in behandeling genomen. Beide keren gevraagd alle gerechten hard te bakken en saus apart, beide keren is hier geen gevolg aan gegeven. Normaal eet ik heerlijk bij dit Wok restaurant en vind ik de kwaliteit uitermate goed, echter bij maaltijd bezorging ben ik echt niet tevreden over de kwaliteit en de naleving van het gevraagde, jammer!!!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd was prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten en perfecte bezorging.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend van Wok de Molen, was het eten dat we thuis hebben laten bezorgen, weer heerlijk, alles netjes en warm thuis geleverd en van super kwaliteit. Heel erg tevreden !!!!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde bami zat er niet bij.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een overheerlijk menu ontvangen. Een combinatie van koude en warme gerechten. Alleen het kipgerecht was heel erg (te) zout in tegenstelling tot de overige gerechten die allemaal hoog op smaak waren in een juiste balans. Verrassend snelle levering, en daardoor geweldig op temperatuur, door een uiterst correcte en vriendelijke bezorger. Voorts een tip ook, bezorg koude gerechten in een separate tas, u begrijpt vast en zeker wel waarom.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd !

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Klaar op afgesproken tijdstip

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast een menu'tje had ik ook een loempia besteld. De loempia droop in het vet en de Fou yong hai was te dun, leek op een soep . Verder was het lekker. Geen echte kritiek maar misschien een aandachtspuntje.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker mooi op tijd warm gewoon goed.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en word volgens afspraak bezorgd. Een echte aanrader.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse producten; vonden bami en nasi wat "kaal", maar verder was t echt goed. Eerste x hier besteld,voor herhaling vatbaar

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, op tijd en errug lekker!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en hoeveelheid zoals altijd!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service! En smaakte weer goed👌🏻

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van het Asia Menu plus saté. De combinatie, salade, sushi's kip, beef, champignons en nog mee, is verrassend. Zeker voor nog eens. Makkelijke website, snelle service, top!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden op internet een tijd aangegeven die later was dan zsm. Omdat we nog onderweg waren naar huis. De bestelling was echter snel gekomen waardoor het buiten voor de deur stond terwijl we er nog niet waren. De bezorger had wel heel netjes gebeld en voelde zich er ook wel lullig over. Het was duidelijk dat hij er niks aan kon doen. Dus tip: Let op de tijd die mensen invoeren bij de bestelling. Het eten was verder prima.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed alleen jammer dat de ratler er niet bij zat

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Goed heet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was er heerlijk zoals altijd!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was witte rijst besteld bij de veggie, er zat echter een hele grote berg bami onder....

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heel lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb reeds n klacht ingediend

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Alles voldoende....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed eten van een goede kwaliteit. en een zeer snelle service, binnen 10 minuten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, vlees een beetje taai. Bezorging was super netjes en vriendelijk en mooi op tijd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, lekkker en mooi op tijd

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was superlekker en zeker niet duur. Zeker een aanrader. Top!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten en snelle service

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Heel fijn dat de zalmsalade werd toegevoegd aan de online bestelkaart toen ik daar over had gebeld.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu voor de eerste keer besteld. Normaal gaan wij daar met familie en/of vrienden al jaaaaren wokken!!! Supergoede en snelle bezorg service. Eten was heerlijk, werd snel en (erg belangrijk) warm bezorgd. Ik ben zeer tevreden. Eigenlijk voor mij 10 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ TOP!!!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker van smaak. We hebben heerlijk gegeten. Alles was naar wens. Komen hier vaker uit eten, maar nog niet eerder afgehaald. Is heel goed bevallen! Bedankt!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker . Bezorging prima. Mis het restaurant. Hopelijk voor jullie snel betere tijden.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk, de porties royaal. Het enige jammere was dat wij 1 portie witte rijst ontvingen en 1 portie bami. We hadden 2 porties bami besteld. Verder was het zeker voor herhaling vatbaar!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima nu de wok beperkt open kan zijn.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en precies op tijd. En ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met het gezin. Eten werd op tijd bezorgd en was goed warm. 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd geleverd. Netjes en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen van Wok de molen, wij zijn erg tevreden over de bezorging en kwaliteit van Onze bestelling. Wij gaan hier zeker meer gebruik van maken. Mvg A. Ponsioen

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten niets op aan te merken! Om 18.30 uur zou de bestelling klaar staan, echter hebben we nog ruim 20 minuten moeten wachten en bij thuiskomst bleek dat er één gerecht niet bij zat..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen was zeer chaotisch. Via internet besteld (en betaald) met afhaaltijd 18.10 uur. Rond 19.00 uur was ik aan de beurt. Voor mij diverse personen die een latere afhaaltijd hadden, maar eerder werden geholpen. Ook mensen die ter plekke bestelden waren (veel) eerder aan de beurt. Tot overmaat van ramp klopte de bestelling ook niet (2x nasi ipv 2x bami zoals besteld bij maandmenu).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste x besteld. Zeer goed en lekker En mooi op tyd. Maar klein minpuntje De loempia was een klein beetje te vet Omdat er in ging snijden Spoot het eruit Niet veel hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en goed warm

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke persoon en heerlijk gegeten. Ruim voldoende hoeveelheid.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snelle bezorging.. lekker eten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima alleen hadden wij paar dingen anders besteld maar kregen we wat anders dat was erg jammer want we hadden voor m hoop geld maar ook veel het zelfde

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was inorde

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Super vers!! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer smakelijk en zag er prima uit Alleen miste ik de loempia die zouden er volgens de bestellijst bijzitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten voor een prima prijs. We zaten in een vakantiehuisje, maar is redelijk op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gevarieerde Aziatische maaltijd. Waar voor je geld. Moest wel wachten op de bestelling, maar daardoor was rT wel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gemakkelijk om te bestellen en de bestelling kwam zelfs nog ietsje vroeger waar we heel blij mee waren. De bestelling en de bezorging waren prima verzorgd, we kregen zelfs nog wat extra's erbij. Het eten was ook net zo lekker als in het restaurant zelf. Super tevreden !!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd ruim binnen de tijd afgeleverd en was erg lekker en er was ruim voldoende. We hebben de pepper beef en de black bean pork met rijst en nasi besteld. De teriyaki was ook lekker; hier werd geen rijst of nasi bij geleverd. We vonden 5.50 euro erbij voor de rijst wel wat prijzig. Dat hebben we opgelost met delen van de rijst van de andere gerechten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

en weer heerlijk!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer ouderwets lekker!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte heerlijk, porties waren prima en bezorging was ongekend snel 👍🏻 Absoluut aanrader!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi niet zo super lekker, grote sushi box €50 niet waard.. weinig variatie

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eren was prima. Maken we zeker vaker gebruik van. Prima oplossing in deze tijd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was goed, voldoende voor 3 volwassenen en via de site was de bestelling erg makkelijk. Ga zo door.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima voldoende afstand. Het was erg lekker en meer dan genoeg. Dus een dikke 9 voor jullie.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister1e keer besteld Netjes op tijd,eten was echt HEET nog en super lekker!! Ga zeker vaker bestellen

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en goed gevuld Hopelijk blijft dat volgende keer hetzelfde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

prima afhaalmenu gegeten van Wok de Molen! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten heerlijk en op tijd bezorgd. Bedankt en hopelijk kunnen we snel weer komen eten.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld met levertijd 17.00uur. Werd om 16.35uur gebracht. Resultaat --> was bijna koud toen mijn vrouw thuis was om 16.50uur. Eten werd wel op correcte wijze afgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en veilige service en eten was zalig!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en goed gevuld met garnalen. Hopelijk gaat langzam niet minder worden.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Prima geregeld, bij afhalen staat het netjes klaar op de afgesproken tijd. Aanrader.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals ik gewend ben van De Molen. Exact 17.30 werd de maaltijd bezorgd zoals aangegeven bij het bestellen.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten, vers . Kunnen er vanavond nog maals van eten!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, dankjewel!