Beoordelingen van Wok de Molen Malden

Recente recensies van Wok de Molen Malden

5 sterren na 101 reviews

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Super

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Onze vega nasi een bami waren wat mild voor onze smaak, maar prima.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima Chinese rijsttafel besteld, was erg ruime hoeveelheid dus eten er 2 dagen van. Thuisbezorging was extreem snel, 15 min voor de aangegeven tijd!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden het erg lekker en zeer goed

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, verse smaak en snelste bezorging ooit! Binnen 6min. Altijd tevreden klant dit is mijn vaste plek geworden om Aziatisch eten te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd mijn inziens iets te vroeg afgeleverd. Wat jammer was want de laatste eters kwamen pas half uur later. Des al niet te min smaakte het prima en was er meer dan genoeg. Verder had ik nog een opmerking gezet op het bestelformulier waar ik geen antwoord op heb gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de afstand (camping Bij Ons) keurig op tijd, goed warm, en heel erg lekker!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer worden de opmerkingen niet gelezen of niet in behandeling genomen. Beide keren gevraagd alle gerechten hard te bakken en saus apart, beide keren is hier geen gevolg aan gegeven. Normaal eet ik heerlijk bij dit Wok restaurant en vind ik de kwaliteit uitermate goed, echter bij maaltijd bezorging ben ik echt niet tevreden over de kwaliteit en de naleving van het gevraagde, jammer!!!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd was prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten en perfecte bezorging.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend van Wok de Molen, was het eten dat we thuis hebben laten bezorgen, weer heerlijk, alles netjes en warm thuis geleverd en van super kwaliteit. Heel erg tevreden !!!!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde bami zat er niet bij.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een overheerlijk menu ontvangen. Een combinatie van koude en warme gerechten. Alleen het kipgerecht was heel erg (te) zout in tegenstelling tot de overige gerechten die allemaal hoog op smaak waren in een juiste balans. Verrassend snelle levering, en daardoor geweldig op temperatuur, door een uiterst correcte en vriendelijke bezorger. Voorts een tip ook, bezorg koude gerechten in een separate tas, u begrijpt vast en zeker wel waarom.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd !

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Klaar op afgesproken tijdstip

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast een menu'tje had ik ook een loempia besteld. De loempia droop in het vet en de Fou yong hai was te dun, leek op een soep . Verder was het lekker. Geen echte kritiek maar misschien een aandachtspuntje.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker mooi op tijd warm gewoon goed.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en word volgens afspraak bezorgd. Een echte aanrader.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse producten; vonden bami en nasi wat "kaal", maar verder was t echt goed. Eerste x hier besteld,voor herhaling vatbaar

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, op tijd en errug lekker!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en hoeveelheid zoals altijd!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service! En smaakte weer goed👌🏻

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van het Asia Menu plus saté. De combinatie, salade, sushi's kip, beef, champignons en nog mee, is verrassend. Zeker voor nog eens. Makkelijke website, snelle service, top!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden op internet een tijd aangegeven die later was dan zsm. Omdat we nog onderweg waren naar huis. De bestelling was echter snel gekomen waardoor het buiten voor de deur stond terwijl we er nog niet waren. De bezorger had wel heel netjes gebeld en voelde zich er ook wel lullig over. Het was duidelijk dat hij er niks aan kon doen. Dus tip: Let op de tijd die mensen invoeren bij de bestelling. Het eten was verder prima.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed alleen jammer dat de ratler er niet bij zat

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Goed heet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was er heerlijk zoals altijd!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was witte rijst besteld bij de veggie, er zat echter een hele grote berg bami onder....

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heel lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb reeds n klacht ingediend

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Alles voldoende....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed eten van een goede kwaliteit. en een zeer snelle service, binnen 10 minuten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, vlees een beetje taai. Bezorging was super netjes en vriendelijk en mooi op tijd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, lekkker en mooi op tijd

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was superlekker en zeker niet duur. Zeker een aanrader. Top!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten en snelle service

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Heel fijn dat de zalmsalade werd toegevoegd aan de online bestelkaart toen ik daar over had gebeld.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu voor de eerste keer besteld. Normaal gaan wij daar met familie en/of vrienden al jaaaaren wokken!!! Supergoede en snelle bezorg service. Eten was heerlijk, werd snel en (erg belangrijk) warm bezorgd. Ik ben zeer tevreden. Eigenlijk voor mij 10 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ TOP!!!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker van smaak. We hebben heerlijk gegeten. Alles was naar wens. Komen hier vaker uit eten, maar nog niet eerder afgehaald. Is heel goed bevallen! Bedankt!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker . Bezorging prima. Mis het restaurant. Hopelijk voor jullie snel betere tijden.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk, de porties royaal. Het enige jammere was dat wij 1 portie witte rijst ontvingen en 1 portie bami. We hadden 2 porties bami besteld. Verder was het zeker voor herhaling vatbaar!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima nu de wok beperkt open kan zijn.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en precies op tijd. En ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met het gezin. Eten werd op tijd bezorgd en was goed warm. 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd geleverd. Netjes en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen van Wok de molen, wij zijn erg tevreden over de bezorging en kwaliteit van Onze bestelling. Wij gaan hier zeker meer gebruik van maken. Mvg A. Ponsioen

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten niets op aan te merken! Om 18.30 uur zou de bestelling klaar staan, echter hebben we nog ruim 20 minuten moeten wachten en bij thuiskomst bleek dat er één gerecht niet bij zat..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen was zeer chaotisch. Via internet besteld (en betaald) met afhaaltijd 18.10 uur. Rond 19.00 uur was ik aan de beurt. Voor mij diverse personen die een latere afhaaltijd hadden, maar eerder werden geholpen. Ook mensen die ter plekke bestelden waren (veel) eerder aan de beurt. Tot overmaat van ramp klopte de bestelling ook niet (2x nasi ipv 2x bami zoals besteld bij maandmenu).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste x besteld. Zeer goed en lekker En mooi op tyd. Maar klein minpuntje De loempia was een klein beetje te vet Omdat er in ging snijden Spoot het eruit Niet veel hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en goed warm

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke persoon en heerlijk gegeten. Ruim voldoende hoeveelheid.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snelle bezorging.. lekker eten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima alleen hadden wij paar dingen anders besteld maar kregen we wat anders dat was erg jammer want we hadden voor m hoop geld maar ook veel het zelfde

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was inorde

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Super vers!! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer smakelijk en zag er prima uit Alleen miste ik de loempia die zouden er volgens de bestellijst bijzitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten voor een prima prijs. We zaten in een vakantiehuisje, maar is redelijk op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gevarieerde Aziatische maaltijd. Waar voor je geld. Moest wel wachten op de bestelling, maar daardoor was rT wel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gemakkelijk om te bestellen en de bestelling kwam zelfs nog ietsje vroeger waar we heel blij mee waren. De bestelling en de bezorging waren prima verzorgd, we kregen zelfs nog wat extra's erbij. Het eten was ook net zo lekker als in het restaurant zelf. Super tevreden !!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd ruim binnen de tijd afgeleverd en was erg lekker en er was ruim voldoende. We hebben de pepper beef en de black bean pork met rijst en nasi besteld. De teriyaki was ook lekker; hier werd geen rijst of nasi bij geleverd. We vonden 5.50 euro erbij voor de rijst wel wat prijzig. Dat hebben we opgelost met delen van de rijst van de andere gerechten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

en weer heerlijk!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer ouderwets lekker!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte heerlijk, porties waren prima en bezorging was ongekend snel 👍🏻 Absoluut aanrader!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi niet zo super lekker, grote sushi box €50 niet waard.. weinig variatie

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eren was prima. Maken we zeker vaker gebruik van. Prima oplossing in deze tijd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was goed, voldoende voor 3 volwassenen en via de site was de bestelling erg makkelijk. Ga zo door.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima voldoende afstand. Het was erg lekker en meer dan genoeg. Dus een dikke 9 voor jullie.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister1e keer besteld Netjes op tijd,eten was echt HEET nog en super lekker!! Ga zeker vaker bestellen

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en goed gevuld Hopelijk blijft dat volgende keer hetzelfde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

prima afhaalmenu gegeten van Wok de Molen! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten heerlijk en op tijd bezorgd. Bedankt en hopelijk kunnen we snel weer komen eten.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld met levertijd 17.00uur. Werd om 16.35uur gebracht. Resultaat --> was bijna koud toen mijn vrouw thuis was om 16.50uur. Eten werd wel op correcte wijze afgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en veilige service en eten was zalig!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en goed gevuld met garnalen. Hopelijk gaat langzam niet minder worden.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Prima geregeld, bij afhalen staat het netjes klaar op de afgesproken tijd. Aanrader.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals ik gewend ben van De Molen. Exact 17.30 werd de maaltijd bezorgd zoals aangegeven bij het bestellen.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten, vers . Kunnen er vanavond nog maals van eten!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, dankjewel!